Oplevering Schoonmaak

Voor de bouw, kantoor of andere projecten.
Offerte aanvragenWerken als ZZP'er
Bouwkeet schoonmaak

Wat doen wij?

Onze schoonmaakexperts zorgen ervoor dat uw projecten opleveringsklaar zijn. Zowel de binnenkant als de buitenkant wordt onder handen genomen. Alle ongewenste sporen van de bouw worden verwijderd. De vloeren zijn schoon, de cementsluier is van de tegels verwijderd, evenals verf- en kitresten. Ramen, vensterbanken en ventilatieroosters zijn schoon en stickers worden verwijderd. Aanwezig plastic beschermfolie wordt weggehaald en met het laatste (bouw)afval afgevoerd. U kunt ons inzetten op industriële projecten, maar particuliere oplevering doen wij ook. Vraag een offerte aan en laat de laatste lootjes aan ons over.

Eindschoonmaak? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Maak kennis met  Bouwketenschoonmaak, uw partner in eind- en opleveringsschoonmaak. Onze gespecialiseerde teams staan garant voor een grondige reiniging van op te leveren projecten. Van het verwijderen van de laatste bouwsporen tot het schoonmaken van het voltooide object, wij zorgen ervoor dat uw projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Wij onderscheiden ons in onze professionele aanpak en ons oog voor detail. Met onze grondige aanpak en toewijding, kunt u met vertrouwen uw projecten aan ons overlaten.

Toiletkeet schoonmaak

Veiligheid voor alles

Ook bij de opleveringsschoonmaak kunnen onze schoonmakers nog gevaarlijke situaties tegenkomen. Door onze ervaring signaleren wij een gevaarlijke situatie en weten we dit snel op te lossen. Beschouw onze schoonmaakactiviteiten als een laatste check voor een veilige en verzorgde oplevering!

Alles schoon voor een concurrerende prijs

Het opleveren van uw project gebeurt door onze schoonmakers op een veilige manier. En onze tarieven zijn ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bouwketenschoonmaak.nl is onderdeel van Chinook Schoonmaak
Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC: ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@bouwketenschoonmaak.nl